vrsek.jpg, 1 kB

Napsali nám - Napsali nám

VÝBĚR Z LET 2005 - 2010 KE STAŽENÍ

17.6.2017
Blahopřání k 70. narozeninám od starosty města Litoměřice Chlupáče

9.4.2007
Vážený pane Vašák,
sháníme recept na oblíbené jídlo generála de Gaullea - víme, že by mělo obsahovat mimo jiné zelí a klobásy - pokud by byla možná odpověď děkujeme předem.
Manželé Bártovi
pbartovi@centrum.cz

13.11.2006
Pane Vašáku,
zdravím vás. Rád vzpomínám na dobu, kdy jsme s portálem začínali, kdy jsme spolu byli v častém kontaktu. Portál Jídelny.cz se poněkud vyprofiloval, nabízíme zejména odborné informace. Zatím tedy na nějakém pokračování spolupráce není z naší strany zájem.
Snad by vás mohlo zajímat, že uvažujeme o nějaké sekci lehčího, zábavnějšího čtení pro vedoucí jídelen, kde by případně vaše nabídka mohla vhodně zapadnout. Tento plán ovšem zatím nemá jasné obrysy. Pokud by se to v příštím roce vyjasnilo, ozvu se vám.
Děkuji za nabídku
Ing. Pavel Ludvík
vedoucí redakce portálu Jídelny.cz/Jedálne.sk
http://www.jidelny.cz - http://www.jedalne.sk
pavel.ludvik@jidelny.cz


28.11.2005
Váš námět byl zařazen do databáze námětů Toulavé kamery, ze které budeme vybírat ty nejzajímavější do tohoto pořadu. Za celý štáb Toulavé kamery Vám přejeme příjemné prožití vánočních svátků, bohatého Ježíška a úspěšný rok 2006.
Váš pořad Toulavá kamera


2.10.2005
Vážený pane Vašáku,
děkuji za čas který jste mi věnoval při mé návštěvě Litoměřic. Jsem rád, že jsem měl tu příležitost se s Vámi setkat osobně. Děkuji také za ukázku z Vaší práce kterou jste mi poslal. Z odborného hlediska se to zdá být velice hodnotné pro odborníky nebo pro adepty kuchařského umění a jak vidím, tak za tím stojí tisíce hodin Vaši práce, obávám se ale, že v této formě by se to do HOSTOVKY nehodilo.
HOSTOVKA jak jsem se již zmínil je totiž úplně jiné zvíře. Mezi námi HOSTOVKA je totiž jakýsi protest na moji několikaletou snahu přispět podobnými odbornými znalostmi českému pohostinství, které jak sám víte je česky řečeno „na huntě“. Čeští rádoby „odborníci“, až na nějaké výjimky, vůbec neprojevují zájem o rapidní vývoj světové gastronomie protože to málo co o gastronomii jako takové vědí, považují za ultimum. Já nejsem tak naivní abych nevěděl, že je to více méně díky tomu, že většinou neznají cizí jazyky a proto jsou odkázání jen na to co si mohou přečíst v češtině.
V mém případě je jakýsi handicap, že žiji v Americe o které mnozí naši „odborníci“ velmi málo vědí a proto si myslí, že je gastronomicky zaostalá.
Michael Klíma


30.8.2005
Vážený pane,
dekuji Vam srdecne za Vasi laskavou nabidku spoluprace na knizce ci kalendari. Velmi si vazim Vasi prace, napriklad proto, ze kulinarstvi patri mezi nejjemnejsi lidska umeni, ale Vasi nabidku nemohu prijmout z jednoho jedineho duvodu - nepoustim se na tenky led oboru, kterym nerozumim uplne.
Preji Vam hodne zdaru a uspechu.
S pratelsou uctou Jaromir Stetina
senátor


5.7.2005
Dobrý den pane Jaroslave.
Jmenuji se Lucie a jsem studentkou hotelové školy. Chtěla jsem Vás požádat jestli náhodou nemáte informace z gastronomie ohledně české kuchyně především z charakteristiky, zvyklosti... Dělám seminární práci a doopravdy jsem hledala na internetu a bohužel jsem našla jen 1,5 strany textu a potřebuju 15. Tímto bych Vás chtěla požádat jestli by ste byl tak hodný a nemohl mi poslat nějaké informace nejlépe do 7.4.2005
Předem Vám moc děkuji.
S pozdravem Lucie Čižmariková
+
Dobrý den pane Jaroslave.
Chtěla bych Vám poděkovat za Vaši ochotu, ani nevíte jak jste mi pomohl. Jsem Vám moc vděčná a jsem ráda, že se můžu na Vás opět kdykoliv obrátit. Děkuji a přeji hezký den.
Lucka Čižmariková

Jaroslav Vašák

1991 - 2019

28 let publicistické činnosti

1962 -2009

47 let práce v oboru

Kontakt

Jaroslav Vašák

A. Muchy 422/4

Litoměřice

PSČ: 412 01

Kontaktní email

Internetové stránky

mobil: 605 716 046

vertical.gif

spodek.jpg, 6 kB